Köszönjük, hogy támogatja gyógyítási céljainkat!

Sokan keresik meg a kórházunkat azért, mert valamilyen formában szeretnének segíteni a beteg gyerekeken, vagy az intézményen. Van, aki a pénzét, van, aki az idejét, erejét adja. Nem győzzük felsorolni, hogy milyen sokan és sokféleképpen segítettek már nekünk. Megható, hogy a legtöbb segítő szándék mögött lelkiekben mély okokat, történeteket ismerhettünk meg.

Az újonnan jelentkezőket, érdeklődőket bátorítjuk, számos lehetőség kínálkozik a segítségnyújtásra. 

Lám, milyen fontos megosztani a jót!
Az egyik nagy kincs, amit egymásnak adhatunk: a Remény.

Minilóterápia a Bethesdában

#1. Online bankkártyás adományozás

OTP Simple Pay

Az OTP Bank Simple Pay rendszerén keresztül gyorsan és kényelmesen adományozhatsz pénzt Alapítványunk javára az általad megjelölt tetszőleges összegben. 

#2. SZJA 1% felajánlása

Minden kicsi számít!

Az SZJA 1% felajánlása adómentes és mindössze a rendelkező nyilatkozatát kell elküldeni az adóbevallásával együtt határidőre a NAV-hoz. Kb. 3 perc ráfordítással Ön is sokat segíthet! Számítunk felajánlására 2022-ben is!

#3. Postai “sárga csekken” befizetve

Sárga csekk igénylése

Kérésére elküldjük Önnek postai úton a készpénz befizetési utalványokat vagyis az adomány befizetésére szolgáló sárga csekket. 

#4. Koszorúmegváltás

Egyszeri vagy rendszeres utalás megbízás beállítása

Sok támogatónk még életében rendelkezik arról, hogy a gyászszertartás során ne virágokkal emlékezzenek, hanem segítsék a Bethesda gyermekek között végzett szolgálatát.

#5. Céges támogatás

Örömmel vesszük a vállalti felajánlásokat, együttműködési lehetőségeket is

Vállalatának társadalmi szerepvállalásával is hozzájárulhat a Bethesda Gyermekkórház munkájához, hogy a gyermekeket még jobb körülmények között gyógyíthassuk! 

#6. Átutalási megbízással bankszámláról

Egyszeri vagy rendszeres utalás megbízás beállítása

Ha utalással bankszámlájáról szeretne támogatást küldeni a Bethesda Kórház Alapítvány részére, akkor utalást az MKB számlaszámunkra tudja küldeni: MKB 10300002 – 20350699 – 70073285
Adó 1 % a Bethesda Kórház Alapítványnak

Bankkártyás adományozás

Legyen Ön is részese a gyermekgyógyításnak! Bankkártyás adományával Ön jobb körülményeket teremt a gyerekek gyógyításához, elérhetővé teszi számukra az innovatív terápiákat, hozzájárul, hogy gyermekbarát környezetet alakítsunk ki számukra minden osztályon.

Rendszeres adománya kiszámíthatóvá teszi gyógyító munkánkat, fejlesztéseinket, legyen rendszeres Bethesda-támogató! 

Ft
Personal Info

Terms

Donation Total: 5 000Ft for 24

Bethesda Gyermekkórház