Semmy Schilt, négyszeres K-1 világbajnok Magyarországra látogatott.

De miért fontos erről nekünk hírt adnunk? Egyáltalán mi az a K-1, kérdezhetik sokan. (A K-1 napjaink egyik legnézettebb küzdősportja, mely során az egyes harcművészeti ágak képviselői csapnak össze, egy speciális szabályok alapján megrendezett meccsen.)

Azért fontos ez számunkra, mert a holland világbajnok gyermekkórházunkban is szeretett volna látogatást tenni az itt gyógyuló gyermekek felvidítására. Így került sor arra, hogy hétfőn magyarországi tartózkodásának egyik helyszíne a Bethesda Gyermekkórház volt, ahol a gyerekek elkerekedett szemekkel néztek fel a 212 centis óriásra.  Hamar kiderült, hogy Semmy barátságos és nagyon szereti a gyerekeket. Neki is van egy 6 éves kisfia. Nem jelentett neki gondot mosolyt csalni az egyre jobban köré gyűlő kisebbek és nagyobbak arcára.  Persze nem érkezett üres kézzel. Ajándékként játékokat osztogatott a kórházunk folyosóin és néhány  kórteremben is.

Képgalériánkban kórházunk folyosóin készült képeken túl Semmy Schilt egyéb helyszíneken tett látogatásainak képeit is megtekinthetjük.