Hírek és aktualitások

Itt a bka.hu Hírek oldalán időnként beszámolunk arról, mire fordítottuk a beérkező támogatásokat kórházunkban. Tervezetten havi egy alkalommal hírlevelünkben is betekintést adunk az elért eredményeinkről, az 1% felajánlások ráfordításáról és minden a kórházunkkal kapcsolatosa hasznos és fontos információkról. Ha szeretne Ön is értesülni híreinkről, aktualitásaikról, iratkozzon fel hírlevelünkre és mi örömmel köszöntjük a Bethesda támogatók közösségében!  

Maradjon kapcsolatban velünk!Kérje hírlevelünket!

* kötelező megadni

Híreink

Janka missziója

Janka missziója

Van egy 9 éves kislány, aki nemcsak betege a Bethesda Gyermekkórháznak, hanem jó tündére is annak. Janka egyéves korában került a kórházba, tejfehérje allergia miatt, azóta Czelecz doktornő gondozza, akivel szoros lett a kapcsolata az évek során.

bővebben
Segítő kezek: A Prémium Egészségpénztár támogatása

Segítő kezek: A Prémium Egészségpénztár támogatása

Alapítványi finanszírozásúak a nyári hónapokban különösen, de évközben is szinte folyamatosan zajló, elsősorban krónikus betegséggel élő gyermekek és szüleik tábora, valamint a családi napok, melyek nem csupán „szabadidős tevékenységek”, hanem gyógyító, támogató segítség a súlyos betegséggel élő gyermekek és családjaik részére.
Az alábbi táborok anyagi segítését vállalta fel a PRÉMIUM Egészségpénztár vezetése és minden támogató pénztártag!

bővebben

2020-ban 2000 -rel többen ajánlották fel SZJA 1%-ukat a Bethesda Kórház Alapítvány részére mint az előző évben! Köszönjük! 

Felajánlók száma 2020-ban

SZJA FELAJÁNLÁSOK 2020-ban

SZJA felajánlások 2019-ben

Bethesda Gyermekkórház