Hatalmas mennyiségű, több mint 4 tonna adomány átadásával zárult a MOL Motoros Family idei szezonja. A novemberi országos adománygyűjtés során segítő szándékú jótevők százai adták le ajándékaikat a MOL kutakon azok számára, akik nehéz helyzetben várják a telet és az ünnepeket. A beérkezett csomagokat a Bethesda Alapítvány és a Centerke Adományozó Központ között osztották szét, hogy minden felajánlás a lehető legjobb helyre kerüljön.

A motoros család nagykövetei egy emberként állnak ki a jó ügy mellett, és miután maguk is leadták adományaikat, december 12-én személyesen juttatták el az összegyűjtött játékokat, könyveket és gyerekruhákat a Bethesda Gyermekkorház kis betegei számára. Harsányi Levi és Kárász Robi oldalán Mező Misi és Kovács Áron az ajándékok mellett közös zenéléssel is segítettek egy kis vidámságot csempészni a kórház falai közé.

Az idén év elején alakult MOL Motoros Family legfőbb céljául tűzte ki, hogy közösségi összefogással mindenhol segítsen, ahol csak tud – legyen szó a motorosokat, vagy épp az egész társadalmat érintő fontos ügyekről. A program közösségi oldala a kezdetektől fogva interaktív fórumot biztosított a követőinek, hogy együtt találjanak megoldást problémáikra, legyen szó jogi segítségről, vagy épp eltűnt járművek felkutatásáról, és emellett minden hónapban nagyszabású programokba, kampányokba vonta be a kétkerekű család tagjait.

(Forrás: autoszektor.hu)

MOL Motoros Family
MOL Motoros Family