Koszorúmegváltás

Bethesda Kórház Alapítvány elérhetősége

Tel: +36 (1) 422-2707 Fax: +36 (1) 364-9070
E-mail: alapitvany@bethesda.hu
Bankszámlaszám: MBH 10300002 – 20350699 – 70453285

Adományozás koszorúmegváltással

Az utóbbi években több család is megkereste alapítványunkat, hogy szeretett családtagjuk halálesete után szeretnék a koszorúkra szánt családi, baráti összegeket a gyermekek gyógyítása ügyének szentelni.

Sokan még életükben rendelkeznek arról, hogy a gyászszertartás során ne virágokkal emlékezzenek, hanem segítsék a Bethesda gyermekek között végzett szolgálatát.

Így került sor már több alkalommal arra, hogy egy temetési szertartás alkalmával a gyászban osztozók, a család kérésére jótékony cselekedettel emlékeztek az elhunytra, s az ő életére.

Köszönetünket fejezzük ki és vigasztalódást kívánunk azoknak, akik gyászukban, gyászuk elhordozásában a segítés e nemes módját választják!

Bankkártyás adományozás

Legyen Ön is részese a gyermekgyógyításnak! Bankkártyás adományával Ön jobb körülményeket teremt a gyerekek gyógyításához, elérhetővé teszi számukra az innovatív terápiákat, hozzájárul, hogy gyermekbarát környezetet alakítsunk ki számukra minden osztályon.

Rendszeres adománya kiszámíthatóvá teszi gyógyító munkánkat, fejlesztéseinket, legyen rendszeres Bethesda-támogató! 

Ft
Személyes adat

Feltételek

Adomány összesen: 7 000Ft adományozok 24

A koszorúmegváltás szervezéséhez segítségül letölthetők PDF formátumban az alábbi kegyeleti lapok, melyek a gyászszertartás értesítőjéhez csatolhatók. A letöltéshez kattintson a választott képre, ezután a PDF új lapfülön nyílik meg a böngészőben. A PDF-et jobb egér gombra kattintva a Mentés másként funkcióval tudja elmenteni. 

Koszorúmegváltás képeslap
Koszorúmegváltás képeslap
Koszorúmegváltás képeslap
Koszorúmegváltás képeslap