Céges támogatás

Vállalatának társadalmi szerepvállalásával is hozzájárulhat a Bethesda Gyermekkórház munkájához, hogy a gyermekeket még jobb körülmények között gyógyíthassuk! Számos módon nyílik lehetőség a cégek általi támogatásra is: Akár egyszerű pénzbeli adománnyal, de tárgyi eszközök, élelmiszer adományozásával is segítheti gyermekkórházunk munkáját.

 

Bethesda Kórház Alapítvány elérhetősége

Tel: +36 (1) 422-2707, Fax: +36 (1) 364-9070
E-mail: alapitvany@bethesda.hu
Bankszámlaszám: MBH 10300002 – 20350699 – 70073285 

Adományozás promóciós együttműködéssel

Lehetőséget biztosítunk különböző kiadványainkon és kommunikációs eszközeinken való megjelenésre is. Ilyen például a hozzájárulás az egyes nyomtatott anyagok, adománygyűjtő levelek, mappák és egyéb eszközök gyártási költségeihez is.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken az aktuális lehetőségekről.

Kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltését követően munkatársunk fogadja kérdéseit és rövidesen visszahívja Önt a megadott elérhetőségeken. Készséggel segítünk kérdéseinek megválaszolásával, hogy mind az Ön által képviselt szervezet, mind Alapítványunk számára legmegfelelőbb támogatási konstrukciót találjuk meg. Az elmúlt években már mindenféle adomány formára volt példa. Amennyiben bizonytalan az elképzelt támogatási formával vagy annak mértékével kapcsolatban, keressen minket bátran. A legapróbb segítségnek is örülünk!

Adó 1 % a Bethesda Kórház Alapítványnak
Hinta adományból

Eseti támogatás

Vállalati adományokat a következő bankszámlaszámra várjuk:
10300002 – 20350699 – 70073285 (MBH Bank)

Adományt bankkártyás adományozással is elküldheti részünkre. 

Kórházban

Tartós adományozás

Nagy segítséget jelentenek számunkra a havi rendszerességű kisebb juttatások is. Tartós adományozóként adományának eljuttatása nem jelent külön fáradtságot cégének sem – csak egyszer kell kitöltenie támogatói nyilatkozatunkat. Tartós adományozóként még több adókedvezményt vehet igénybe.

Támogatói nyilatkozat letöltése

Tárgyi adomány

Tárgyi felajánlás

Örömmel vesszük tárgyi adományok felajánlását is. Ezek után is érvényesíthető adókedvezmény. Kérjük, keresse alapítványunkat, hogy milyen adománnyal kívánja kórházunk működését támogatni – így mi is meg tudjuk határozni, hogy felajánlása után jogosult-e Ön adókedvezményre.

Az adomány értékének teljes összege (mind pénzbeli, mind tárgyi adomány esetén), de legfeljebb az adózás előtti eredmény 20 %-a vonható le. (Ha közhasznú szervezetnek is adományoz, akkor együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény 25 %-a vonható le.)

Tartós adományozás esetén az adomány teljes összegén túl további 20 %-a vonható le, de szintén legfeljebb az adózás előtti eredmény 20 %-a erejéig. Kérjük, keresse alapítványunkat, hogy meg tudjuk mondani érvényesíthető-e adókedvezmény tárgyi felajánlása után!

Adó 1 % a Bethesda Kórház Alapítványnak

Kérdése van céges adományozással kapcsolatban?

Lépjen kapcsolatba az alapítvánnyal, írjon az alapitvany@bethesda.hu e-mail címre:

alapitvany@bethesda.hu