Kórházunk – az alaptevékenység ellátása mellett – próbálja egyéb módokon is segíteni a társadalmat. Itt is közzétesszük annak az ingyenes elsősegélynyújtó tanfolyamnak a hírét, melyhez a helyet mi adjuk térítésmentesen. Végre mi is beszámolhatunk róla, hogy “adományoztunk” valamit. 🙂

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány soron következő elsősegélynyújtó tanfolyama február 16-án, vasárnap  9 órakor kezdődik.

Jelentkezni az oktatas@mgya.org emailcímen lehet.

Az oktatás 3-3.5 óra. Ez alatt az idő alatt elméleti és gyakorlati képzést tartunk. Átbeszélünk minden olyan vészhelyzetet, mely gyakorta előfordul (lázgörcs, fulladás, félrenyelés, mérgezés, allergia, ütőeres vérzés, magasból esés, égés, bölcsőhalál…), illetve ezek megelőzéséről és kezelési lehetőségeiről adunk útmutatást. A gyakorlati rész során fantom babákon sajátítjuk el az újraélesztés lépéseit, egyes műfogásokat, kötözési technikákat.

Mindenkinek aki gyermekekkel foglalkozik, gyermekekre felügyel. Kismamáknak, szülőknek, nagyszülőknek, gyermekfelügyelőknek, védőnőknek, óvodai, iskolai pedagógusoknak, kisgyermekes munkatársakkal rendelkező cégeknek.

A tanfolyam nem jár költséggel a jelentkezők számára. Célunk, hogy mindenki számára elérhető legyen oktatásunk és ne pénzkérdés legyen az elsősegélynyújtás ismereteinek megszerzési lehetősége.

Jelentkezni az oktatas@mgya.org emailcímen lehet.