Múlt hét során az Adóhatóság kiértesítette az SZJA 1% gyűjtésére jogosult civil szervezeteket, hogy a 2016. évi rendelkezési időszakban kinek mennyit sikerült összegyűjtene.

A Bethesda Kórház Alapítvány a civil szervezetek közül elsőként nyilvánosságra is hozza az eredményét, mely nagy örömünkre tovább növekedett.Idén 61 millió Ft-ról küldött értesítést az Adóhatóság. (Ez 2 millió Ft emelkedés a 2015. szeptemberi eredményhez képest.)

easzlogo200px

A másik hír – és egyben elismerés is számunkra – hogy hosszú és alapos kiértékelő vizsgálati időszak után – a Bethesda Kórház Alapítványt is beválasztották azon kevés civil szervezet közé, amelyek viselhetik a megbízható és etikus működésű alapítványok védjegyét. Ez manapság nagyon fontos egy szervezet megítélését és elismerését illetően.

Mindkét témáról még fogunk bővebben is írni.
Hálásan köszönjük minden támogatónknak az eddig segítséget, mind az 1%, mind minden más területen is. Jó tudni és érezni mindennap a kórházunk és munkatársai felé megnyilvánuló bizalmat, ami az egyik legfontosabb érték a gyógyító munka során.