Szeretnénk nyilvánosságot adni minden támogatónknak. Gyermekkórházunk nemcsak magánszemélyektől kap különböző felajánlásokat, hanem vállalatok is gyakran megkeresnek minket, hogy örömmel segítenének.

Az Alfa-Glossza Fordítóiroda elsősorban a Kis- és Középvállalatok jellemző szakfordítási igényeit hivatott kielégíteni. Fő profilunk a műszaki, jogi és pénzügyi szakfordítások, Európa összes nyelvén.
Rugalmas, gyors határidőkkel dolgozunk, valamint szolgáltatásainkra 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk (mind a fordítás minőségére, mind a határidők betartására). Sürgős fordításokat is vállalunk – akár másnapra is.
Középkategóriás áron nyújtunk felsőkategóriás fordításokat – kell ennél több? 🙂

Bizonyos időközönként a munkánkat támogató cégekről is beszámolunk. Úgy érezzük, legalább ennyivel tartozunk nekik, hiszen nagyon jó példával járnak elöl – és talán más vállalatokat is felbátorít példájuk.

Az év első bejegyzését egy kisvállalatnak szenteljük. Az Alfa-Glossza Fordítóiroda két éve kereste meg alapítványunkat azzal az ötlettel, hogy minden egyes realizált megrendelés után az árbevétel egy fix százalékát átutalja alapítványunk javára. Az elmúlt időszakban ezen túl tárgyi adományol is érkeztek a cégtől – pl. egy hűtőszekrény.