Általában az adományokról elsőre a pénzbeli segítségnyújtás jut elsőre az eszünkbe. Csak aztán a tárgybeli. Vállalati adományozásnál is gyakori a pénzadomány. Pedig sokszor egyszerűbb és a cégnek is könnyebb, ha a saját termékével támogathat egy-egy ügyet. Persze nem minden termék passzolhat egyből az kórház igényeihez, de előfordul, hogy véletlenül pont a legalkalmasabb pillanatban akadunk egymásra…..

Itt köszönjük meg a Belvárosi Nyomdának és a Celerus Bt.-nek, hogy minden kérésünket teljesítették és a plakátjainkat, szórólapjainkat, mappáinkat mind-mind ajándékba adták.

A legnagyobb ajándék az a 10 ezer darab mappa volt (lásd a baloldai képen), melyeket  a bennfekvő, vagy hosszabb kivizsgáláson áteső kisgyerekek szülei kapnak. Így minden fontos dokumentumot egyben tarthatnak és a mappán is számos hasznos információ található – elérhetőségek (telefonszámok, közlekedés, támogatási lehetőségek).

Idén tavasszal a különböző dokumentumok, szóróanyagok és mindenféle papíripari termék, melyet így ajándékba kaptunk közel 1 millió forint értéket testesített meg.

Ez óriási segítség a két vállalattól. Reméljük, az egyébként szép és jó minőségű nyomtatványoknak az 1%-os eredmények közzétételekor is meg fog mutatkozni a hatása…