Céges támogatás | Bethesda Kórház Alapítvány

Céges támogatás


Örömmel vesszük vállalatok megkeresését is.

Vállalatának társadalmi szerepvállalásával is hozzájárulhat a Bethesda Gyermekkórház munkájához, hogy a gyermekeket még jobb körülmények között gyógyíthassuk! Számos módon nyílik lehetőség a cégek általi támogatásra is: Akár egyszerű pénzbeli adománnyal, de tárgyi eszközök, élelmiszer adományozásával is segítheti gyermekkórházunk munkáját.

Lehetőség van akár a különböző kiadványainkon és kommunikációs eszközeinken való megjelenésre is. Ilyen például a hozzájárulás az egyes nyomtatott anyagok, adománygyűjtő levelek, mappák és egyéb eszközök gyártási költségeihez is.
Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken az aktuális lehetőségekről.

 

 

Legfőbb céges támogatóink

 

A következő módon támogathatja a gyógyítást:

Eseti támogatás

Vállalati adományokat a következő bankszámlaszámra várjuk:
10300002 – 20350699 – 70073285 (Magyar Külkereskedelmi Bank)

 

Tartós adományozás

Nagy segítséget jelentenek számunkra a havi rendszerességű kisebb juttatások is. Tartós adományozóként adományának eljuttatása nem jelent külön fáradtságot cégének sem – csak egyszer kell kitöltenie támogatói nyilatkozatunkat. Ráadásul tartós adományozóként még több adókedvezményt vehet igénybe.
Klikk támogatói nyilatkozatra!

 

Tárgyi felajánlás

Örömmel vesszük tárgyi adományok felajánlását is. Ezek után is érvényesíthető adókedvezmény. Kérjük, keresse alapítványunkat, hogy milyen adománnyal kívánja kórházunk működését támogatni – így mi is meg tudjuk határozni, hogy felajánlása után jogosult-e Ön adókedvezményre.

 

Elérhetőségünk: Tel: +36 (1) 468-2401, Fax: +36 (1) 364-9070
E-mail: alapitvany@bethesda.hu

 

Adókedvezményről
Az adomány értékének teljes összege (mind pénzbeli, mind tárgyi adomány esetén), de legfeljebb az adózás előtti eredmény 20 %-a vonható le. (Ha kiemelkedően közhasznú szervezetnek is adományoz, akkor együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény 25 %-a vonható le.)

Tartós adományozás esetén az adomány teljes összegén túl további 20 %-a vonható le, de szintén legfeljebb az adózás előtti eredmény 20 %-a erejéig.Kérjük, keresse alapítványunkat, hogy meg tudjuk mondani érvényesíthető-e adókedvezmény tárgyi felajánlása után!